Innbytteavtale

Dersom du kjøper bolig av Bolig & Eiendomsutvikling AS tilbyr vi deg innbytteavtale på din nåværende bolig. Sagt i klartekst betyr det at dersom du ikke har solgt boligen din før du skal overta boligen du har kjøpt av oss, kjøper vi din nåværende bolig, til avtalt pris.

Før du kjøper bolig av oss kan du be om en skriftlig bindende innbytteavtale på din nåværende bolig, som bekrefter hvilken sum du er garantert å få i innbytte dersom du selv ikke har solgt før du overtar ny bolig av Bolig & Eiendomsutvikling AS.

Det eneste du forplikter deg til er, i samarbeid med oss og eiendomsmegler, og aktivt forsøke selge nåværende bolig i markedet på vanlig måte. Skulle du derimot ikke lykkes med det, kan du med innbytteavtalen i hånd lene deg trygt tilbake, bekymringsløst overta din nye bolig og overlate din gamle bolig til oss, til avtalt pris i tråd med innbytteavtalen.

Vi kan eiendom, og kan derfor spare deg for den usikkerheten det er å manøvrere i ukjent farvann, benytt deg av vår innbytteavtale!